FREDSMEDITATION

FREDSMEDITATION


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


OBS

På Bornholm starter jeg op tirsdag d 5 februar kl 20.00 - Bækken 7, Rønne. Se mere her


Fredsmeditationerne i midtjylland bliver fra 2 oktober flyttet til Inge Bechmann og Jens Erik Andersen adresse, Sensommervej 33, 8600 Silkeborg M: 51807925. Meditationerne er åbne for alle – blot skal man tilmelde sig senest samme dag.


Fred i verden og healing til jorden, og alt liv der udgår fra den, ligger mig meget på sinde. Jeg ved at jeg deler disse tanker med mange. Jeg ved også, at det er så meget lettere, når vi sidder flere sammen.


I Centret holder vi Fredsmeditation den første tirsdag i hver måned  - Tid: kl. 20 til ca 21.

Derefter er man velkommen til at blive til en kop te og en snak med de andre deltagere til kl. 22.

Du betaler et frivilligt beløb, der går til Tibetanske flygtningebørn


Tilmeld dig gerne inden tirsdag kl. 16 og helst på telefonsvareren 26 17 9101

- eller e.mail: bodilegeberg@hotmail.com

 

At sidde flere sammen i fredsmeditationen bidrager til at opbygge en energi der forstærker fornemmelsen af fred, såvel på det indre plan i den enkelte som i gruppen og i et større perspektiv i forhold til omverdenen. Du er velkommen til at være med uanset hvor du er. Giv gerne besked, hvis du er med.


Dalai - Lama om fred:

"Vi mennesker ønsker altid, at være glade og fri for elendighed....Vi har lært, at nøglen til glæde er indre fred. Den største hindring mod indre fred er emotioner så som: vrede, angst og mistænksomhed, mens kærlighed og medfølelse og en følelse af universel ansvarlighed er kilden til fred og lykke."

Et menneske er en del af helheden, som vi kalder universet – en del der er begrænset til tid og rum. Han oplever sig selv, sine tanker, og følelser, som noget der er adskilt fra resten, en slags optisk bedrag af hans bevidsthed. Det bedrag er en slags fængsel, der  begrænser os til vores personlige ønsker og sympati for dem der står os nærmest. Vores opgave må være at frigøre os fra dette fængsel, ved at udvide vores kreds af medfølelse til at omfavne alle levede væsner og hele naturen i dens skønhed.

Albert Einstein