Pilgrimsrejser til Bornholm

FREDSMEDITATIONER

------------------------------------------------------------------------


I Centret holder vi Fredsmeditation den første tirsdag i hver måned. Læs mere her!

"I mødet med alle mennesker bestræber jeg mig på, at have en åbenhjertighed. Hvor der kan opstå et dynamisk rum af fortrolighed i mellem os.

Bodil Egeberg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CENTER FOR PEACE AND TRANQUILITY  -  CENTER FOR FRED OG INDRE VÆREN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Centret ligger i et dejligt naturområde lige ned til Mossø og med udsigt over sø'en. Centret startede i l992 og drives af Bodil Egeberg. I Centret holder vi fredsmeditationer første tirsdag hver måned. Meditationerne er åbne for alle - blot skal man tilmelde sig senest samme dag. Se mere her


En anden vigtigt aktivitet er pilgrimsrejserne, som bl.a. går til Malta, Bornholm, Iona- Skotland, England, Island og Irland. Se mere her. I Centret holdes meditationskurser med Bob Moores øvelser og meditation, kurser i kranio-sakral terapi samt følelsesforløsende terapi.

Se mere her


Bodil Egeberg arbejder også med individuel terapi til børn og voksne. Bodil har udviklet en særlig metode i børneterapien, hvor der anvendes farver, symboler, sandbilleder og desuden healing og kraniosakral terapi. Se mere her


Grundholdningen i Bodils arbejde er at alle har unikke kvaliteter, men forskellige forhold i livet kan gøre dette svært at mærke og udtrykke dem. Det er derfor vigtigt at afdække kvaliteterne og forholde sig til det, der hindrer et menneske i at udfolde dem.


PILGRIMSREJSE TIL MALTA

------------------------------------------------------------------------


Mød Maltas Guddommelige kvindelige kraft. d. 17. til 24. april 2015. Læs mere her!

PILGRIMSREJSER TIL BORNHOLM

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hvert forår har jeg en 5-dags Pilgrims tur på Bornholm, herudover arrangerer jeg dagsture på Bornholm.


Er i interesseret i en meditativ pilgrimstur tilpasset jeres gruppe så kontakt mig.


NATUR TEMPLER

BORNHOLMS CHAKRASYSTEM

MEDITATION I NATUREN


Bornholm er et oplagt mål for en pilgrimsrejse

idet flere og flere natur-steder åbner sig på øen. Meget har været skjult, lukket ned indtil det igen var muligt at gøre brug af den energi der er på stedet.


Siden 2002 har jeg rejst som pilgrim på Bornholm. I 2012 intensiveredes det endnu mere, da jeg begyndte at arrangere pilgrimsrejser rundt på øen.

På Bornholm kommer man i tæt kontakt med naturens ånd, hvis man som ”besøgende” er parat til at se bagom det fysiske landskab.


Gennem disse oplevelser bliver det tydeligt, hvor meget vi har at vinde ved at genfinde den åndelige kontakt med naturen og dens mange forskellige former for liv.

Vi indgår så at sige i et samarbejde med naturen, for at bevare naturens potentiale til at understøtte en fredelig og åndelig udviklinm.


Se programmet fra 2018


Se programmet fra 2017


Se programmet fra 2015


PILGRIMSREJSE

TIL BORNHOLM


15- 20 maj 2019 


læs det her

Soltemplet

Opalsøen

Krystalsøen