BORNHOLM 2022


MEDITATIV PILGRIMSTUR PÅ BORNHOLM

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vi vil gå ind i nogle af Bornholms sprækkedale.


Hvor livet mærkes både i form af naturens ufattelige gavebod med blomster, vandløb, gamle træer og ikke mindst elverfolk. Når vi opholder os her, føres vi med den ydre skønhed ind i elververdenens indre ro og glæde. Som afspejles i en ro i vort eget indre. Vandringen Fører os til disse kraftfulde sprækkedale og også videre til kystens forunderlige klipperev og huler.


Fordybelsen på disse steder fører os samtidig tættere på en indre fordybelse. 

New Dawn på den sydlige del af øen har sin egen særlige status som fordybelsessted, både i forhold til de øvrige landskaber og til vores eget indre.

New Dawn, som jeg for relativt nylig blev opmærksom på, giver umiddelbart en meditativ ro, tilstand af øget klarhed og skaber en større forståelse af ens eget liv.

New Dawn har status som en portal, der skaber en større åbning mellem himmel og jord. 


Gruppen:

Vi kører hver dag i bil ud til stederne – og vandrer 5-8 km. Vi færdes i stilhed, for at stemme sindet og at skabe et fælles meditativt rum i gruppen. Samtidig åbner vi en port til naturens mystiske og åndelige dimension.


Samhørighed med naturens åndelige kraft kan samtidig åbne for en større forståelse af din egen åndelige kraft.


Jeg glæder mig til at dele turen med dig og ser frem til nye indsigter i det landskabsområde, vi bevæger os i som gruppe.


Det omtalte New Dawn findes 11 andre steder på jorden. Blandt andet på Island, hvor jeg også forbereder en meditativ vanding. Her vil vi bl.a. udforske den energetiske forbindelse mellem Bornholm og Island.


PILGRIMSREJSE

TIL BORNHOLM


PINSEN

2- 7 juni 2022Soltemplet

Opalsøen

Krystalsøen

FREDSMEDITATIONER

------------------------------------------------------------------------


I Centret holder vi Fredsmeditation den første tirsdag i hver måned. Læs mere her!

"I mødet med alle mennesker bestræber jeg mig på, at have en åbenhjertighed. Hvor der kan opstå et dynamisk rum af fortrolighed i mellem os.

Bodil Egeberg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CENTER FOR PEACE AND TRANQUILITY  -  CENTER FOR FRED OG INDRE VÆREN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Centret ligger i et dejligt naturområde lige ned til Mossø og med udsigt over sø'en. Centret startede i l992 og drives af Bodil Egeberg. I Centret holder vi fredsmeditationer første tirsdag hver måned. Meditationerne er åbne for alle - blot skal man tilmelde sig senest samme dag. Se mere her


En anden vigtigt aktivitet er pilgrimsrejserne, som bl.a. går til Malta, Bornholm, Iona- Skotland, England, Island og Irland. Se mere her. I Centret holdes meditationskurser med Bob Moores øvelser og meditation, kurser i kranio-sakral terapi samt følelsesforløsende terapi.

Se mere her


Bodil Egeberg arbejder også med individuel terapi til børn og voksne. Bodil har udviklet en særlig metode i børneterapien, hvor der anvendes farver, symboler, sandbilleder og desuden healing og kraniosakral terapi. Se mere her


Grundholdningen i Bodils arbejde er at alle har unikke kvaliteter, men forskellige forhold i livet kan gøre dette svært at mærke og udtrykke dem. Det er derfor vigtigt at afdække kvaliteterne og forholde sig til det, der hindrer et menneske i at udfolde dem.


PILGRIMSREJSE TIL MALTA

------------------------------------------------------------------------


Mød Maltas Guddommelige kvindelige kraft. d. 17. til 24. april 2015. Læs mere her!