Pilgrimsrejser til Island

PILGRIMSREJSER TIL ISLAND

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg har arrangeret pilgrimsrejser til island i 2011, 2012 og 2016Island er et land, hvor alle elementer (jord, vand, ild og luft) er stærkt repræsenteret, hvilket man mærker på krop, sjæl og ånd blot ved at opholde sig der. Endvidere er alfer, gnomer og andet “småfolk” så rigt repræsenteret, at islændingene opgiver nye planlagte veje for ikke at forstyrre denne alfeverden.


Vi vil besøge en række energisteder på Island, og hver dag vil der være fælles meditationer. Der vil blive lagt vægt på at opbygge en tryg atmosfære i gruppen, således at den enkelte deltager – udover at opleve et særpræget landskab af enestående skønhed – også vil have rig mulighed for at følge sin egen proces i mødet med Islands stærke natur.


Et af de mest bemærkelsesværdige steder jeg har oplevet på Island er en vulkan: Snæfellsnæsjøkull (en isbræ). I én af Jules Vernes romaner omtales netop denne vulkan. Det fortælles, at ”Rejsen til jordens indre” begyndte netop her, hvor indgangen og nøglen til at forstå jordens mysterium kan findes.

Flere energilinier kommer ind på dette sted både fra Europa og Sydamerika. Ligesom der uden tvivl er en kontakt til Iona i Skotland.

Hvorom alting er: dette sted er usædvanligt kraftfuldt, og samtidig er der en meget forfinet energi.


Fakta om Island: Island er Europas yngste land, ’kun’ 16–20 millioner år gammelt. De første bosættere kom så vidt vides til landet i slutningen af det 9. århundrede. Der bor i dag 315.000 mennesker. Island har 20 timers dagslys om sommeren (midnatssol). Landet er næsten forureningsfrit. Man får varme fra de varme kilder, og der bruges flere hydrogendrevne busser til offentlig transport.


 

Læs programmet fra 2016-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------