TERAPI

TERAPI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg arbejder med børn og voksne ud fra min grundholdning - som er at alle har unikke kvaliteter men der kan være noget i livet som gør, at man har svært ved at mærke og udtrykke dem, fx angst. Det vil derfor være vigtigt at afdække kvaliteterne og forholde sig til det, der hindrer et menneske i at udtrykke dem.


I terapien indgår:

HEALING

KRANIOSAKRAL TERAPI

FØLELSESFORLØSENDE TERAPI

BILLEDER/SANDBILLEDER

MEDITATION

ØVELSER


jeg er især inspireret af undervisning af min spirituelle lærer Bob Moore i mere end 30 år.

Er uddannet kraniosakralterapeut fra John Upledger i USA, har gennem 13 år fulgt kurser og assisteret på klinikken i USA og her også studeret følelse-forløsende kropsterapi. Har studeret Biodynamisk Kranio-Sakral terapi hos Michael Kern i England.


Jeg er uddannet i familieterapi og taget kurser i børneterai bl.a. ved Maggie Kline (Peter Levine), neuropsykologi v. Marianne Bentzen. Har afholdt kurser siden 1970 i børns udvikling og trivsel, bl.a. med udgangspunkt i børn med autisme.


har afholdt kurser siden 1970 i børns udvikling og trivsel og udviklet en måde børn under vejledningen gennem tegning, meditation og koncentrationsøvelser lærer at løse egne problemer.

Desuden har jeg udviklet en form til børn, hvor jeg bruger farver, symboler og sandbilledterapi samt healing og Kraniosakral terapi.


Jeg arbejder med mange problemstillinger - bl.a. angst, manglende selvtillid, vejledning/støtte til en personlig udvikling både psykisk, fysisk og åndeligt.I MØDET MED ALLE MENNEKSER BESTRÆBER JEG MIG PÅ, AT HAVE EN ÅBENHJERTIGHED HVOR DER KAN OPSTÅ ET DYNAMISK RUM AF RESPEKT OG FORTROLIGHED IMELLEM OS. NÅR DER ER TRYGHED KAN DET UFORUDSIGELIGE OPSTÅ

SÅLEDES, AT MÅSKE ALLEREDE TILEGNET VIDEN/LÆRDOM KAN FÅ PLADS PÅ EN NY MÅDE, DER ER MERE SAND OG UDTRYKSFULD FOR PERSONEN.