Malta

PILGRIMSREJSE TIL MALTA


Mød Maltas Guddommelige kvindelige kraft  -  17. til 24. april 2015

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Formøde i Svejstrup v. Skanderborg d. 21 marts kl. 11.30 til 17.30


Malta er særlig bemærkelsesværdig på grund af den kvindelige guddommelige kraft, som strømmer den besøgende i møde fra flere af de gamle templer, der findes på øen. Stærkest opleves det i Hypogeum templet, der ligger under jorden. Det er her man har fundet den kvindelige guddom Ashtatara, Gudinden fra en gammel civilisation, Atlantis. Hun er et symbol på, at den kvindelige kraft i vores tid er vækket og skal op og synliggøres således, at der nu bliver mulighed for at arbejde hen imod en større balance mellem det maskuline og feminine i verden og på det indre plan.. Vi besøger de forskellige steder på Malta med en meditativ tilgang. Der vil være en fælles meditation på stedet og derefter mulighed for egen fordybelse/meditation. På Malta er der over 44 templer, der er 5000 år gamle eller mere. Et af vores mål er bl.a. stedet for fundet af verdens ældste tempel.Midt på Malta ligger en rundkirke - Mosta katedralen - som er et af turens mål. Her er der en fornemmelse af en kontakt mellem Malta og Østerlars kirke på Bornholm. Tempelridderne har været stærkt tilstede både på Bornholm og Malta og udgør således også en forbindelse. Vi vil også få mulighed for, at være på steder, hvor man kan mærke energien fra det gamle Atlantis


Dagsprogram for rejsen til Malta:

Ændringer kan forekomme


17.4

Fly fra København med Norwegian  kl.16.45 med ankomst Malta kl. 20

Fly fra Billund med Ryanair  kl. 15.55 med ankomst til Malta kl. 19.15

Vi bliver hentet med bus i lufthavnen og kørt til hotel Gillieru, der ligger ved Sct.Pauls Bay, helt ned til havet. På hotellet er der udendørs pool med saltvand.


18.4

Morgenmeditation og informationsmøde kl. 10. Her kommer vores lokale guide, Francis Xavier Aloisio, og laver et oplæg til de templer / kraftsteder vi skal besøge i løbet af ugen.

Derefter kører bussen os til hovedstaden på Malta, Valetta. Her er første besøg på det arkæologiske museum, hvor vi blandt meget andet kan se den 5000 år gamle "The

Sleeping Lady" - en lille figur der vidner om en gudindekultur, der har eksisteret på øen. Museet rummer mange andre fund fra templerne der udgør de ældste tempelfund i Europa.

Næste besøg er den smukke Johannes Katedral i Valetta, der har spor af Tempelriddernes ophold på Malta. Vi slutter med besøg i Barrakas Garden med en flot udsigt over havnen.

Om aftenen er der fælles middag på en restaurant nær hotellet.


19.4

Vi starter med en kort morgenmeditation hver morgen og slutter også dagene med at mødes på hotellet efter besøgene til meditation og samtale.

Besøgene i dag er det underjordiske tempel, Hypogeum og  Tarxien templet.

Hypogeum anses for at være et fødselsrum til en højere bevidsthed. Det underjordiske rum har en utrolig akustik og giver en oplevelse af at opholde sig i en livmoder.

Tarxien templet regnes for at være et initiations sted til de, der blev indviet i en højere bevidsthed.


20.4

Besøg i den Blå Grotte der siges at ligge over den gamle civilisation, Atlantis. Man sejler i mindre både på det utroligt smukke og klare vand, der lyser i turkis og blåt.

Der kan være vejrforhold, hvor bådene ikke sejler.

Efter sejlturen kører vi om eftermiddagen til templerne Mjandra og Hagar Qim. Disse templer har fungeret som observatorium og her har der også været mysterieskoler med uddannelse til højere bevidsthed.


21.4

Dagens tur går til to mindre templer, Skorba og Ta'hagrat i byen Mgarr.

Derefter kører vi til Mosta hvor vi besøger katedralen, der er bygget ovenpå et gammelt tempel. Mostakatedralen har en helt særlig stemning, der forener de stærke energier fra de gamle tempelruiner med nutidens energistrømninger.


22.4

Tur til naboøen Gozo, en sejltur på ca. 1/2 time. På Gozo besøger vi Ta Pino kirken, der især er kendt for de mirakler. der er sket under besøg i kirken,

Vi tager til Ggantija templet, der anses for at være stedet hvor energien fra alle øens templer blev aktiveret og forbundet. Ggantija har en speciel konstruktion der giver solens stråler mulighed for at belive et rum, hvor man kunne modtage højere inspiration.

Vi besøger desuden TaCenc, som er et plateau med et kraftigt kontaktpunkt ind i flere forskellige bevidsthedsniveauer. Stedet er kendt for at være et kontaktpunkt til den bevidsthed, der eksisterer på Sirius.


23.4

Den sidste besøgsdag på Malta tager vi til grotten Ghar Il-kibr, et kraftsted med kontakt til jordens indre.

Vi ser et lille kapel viet til Maria Magdalene, som også har været på Malta. Vi fortsætter til Dingli klipperne og Cart Ruts. Her findes der spor i klippestenene på jorden, som sandsynligvis har at gøre med besøg fra tidligere civilisationer. Vi slutter eftermiddagen med et ophold i en hellig dal med særlige energier.


24.4

Sidste dag på Malta mødes vi til morgenmeditationen og laver en afslutningsrunde på turen.

Derefter er dagen fri til indkøb, sightseeing, cafebesøg, svømmetur eller hvad man nu har lyst til indtil bussen kører os til lufthavnen sidst på dagen


PRAKTISKE OPLYSNINGER

Rejsen er arrangeret af,

Bering Rejser:

Rejsekonsulent Daniel Kirkenæs Færk

Tel: 45 – 36946566

Mail: mail@beringrejser.dk

www.beringrejser.dk


Turen er beregnet til max. 18 deltagere.

Pris: 9.400 kr. – Tillæg for enkeltværelse 1500 kr. (begrænset antal)

I rejsen indgår ikke flybillet


Depositum 3000 kr. Restbeløb 6.400 kr. betales 17. februar evt. + 1500 kr. hvis du har fået bekræftet eneværelse. Tilmelding til Bering rejser: mail@beringrejser.dk, Du vil herfra modtage en faktura til din indbetaling. Send venligst samtidig oplysninger til Bodil Egeberg bodilegeberg@hotmail.com, om navn, adresse, telefonnumre og mailadresse. Depositum betales ikke retur.

Efter 17. februar betales beløbet ikke retur, medmindre turen bliver aflyst, eller der er én på venteliste, der kan overtage rejsen.


Bering rejser forlanger en rejseforsikring, hvis du ikke allerede har en, vælger du selv hvor du vil forsikre dig. Ønsker du afbestillingsforsikring kan du tegne den hos Bering rejser.


Du køber selv flybillet eller skriver til Bering rejser, at du ønsker, at de bestiller fly, for et tillæg på 250 kr.

Fly d. 17. april fra København med Norwegian air kl. 16.45 ankomst kl.20

Fly d. 24. april afgang Malta 20.45  Ankomst København 23.55

Fly d. 17. april fra Billund med Ryan air kl. 15.55 ankomst kl. 19.15

Fly d. 24. april afgang Malta 19.40. Ankomst Billund 22.55

Flybillet priser i skrivende stund: Billund retur: ca. kr. 1200,00    København retur:

ca. kr. 2100,00

Flypriserne kan ændre sig fra dag til dag


I rejsen indgår:

7 overnatninger på Hotel Gillieru, Skt. Pauls Bay på Malta

morgenmad

2x aftensmad

entrebillet til diverse templer

transport i bus på Malta, til og fra lufthavn, færge til Gozo

formøde – vejledte meditationer

Lokal guide på Malta: Francis Xavier Aloisio

Kursusleder: Bodil Egeberg


De øvrige måltider kan. købes på lokale cafeer/restauranter/ på turene. Desuden findes der forskellige take away-steder og madbutikker tæt på hotellet, hvor man evt. kan købe til medbragt frokost. Aftensmad kan man spise på hotellet, men der er også mange cafeer og andre hyggelige spisesteder i nærheden af hotellet.Bodil Egeberg


Tlf: 86579101 -mob: 26179101

bodilegeberg@hotmail.com www.bodilegeberg.dk

 

Har arrangeret pilgrimsrejser i 14 år. Afholder meditationskurser


Francis Xavier Aloisio, den lokale guide på Malta.


Francis har tidligere været katolsk præst og arbejdet som missionær i Peru, men forlod kirken for mange år siden. Han vendte tilbage til sin hjemstavn, Malta,  og begyndte at undersøge og skrive om templer og de særlige energimæssige formationer, der er på tempelstederne.


Se mere her: www.maltatempeljourneys.com


Ashtatara

Hagar Qim

Ggantija templet

Mosta Katedralen